Antena Căutare

Nostradamus a prezis: „Un mare cutremur va avea loc în 2015”

Jurnaliştii de la Business Insider au ales să arunce o privire în trecut, spre predicţiile, împlinite sau nu, ale celebrului Nostradamus. Mai multe s-au împlinit. Ultima însă s-ar putea întâmpla chiar anul acesta, pe 25 noiembrie

Jurnaliştii de la Business Insider au ales să arunce o privire în trecut, spre predicţiile, împlinite sau nu, ale celebrului Nostradamus. Mai multe s-au împlinit. Ultima însă s-ar putea întâmpla chiar anul acesta, pe 25 noiembrie.

Acesta a făcut aceste predicţii în 1555, dar afirmaţiile sale sunt încă subiect de dezbateri aprinse, iar una dintre acestea se referă la data de 25 noiembrie 2015.

Potrivit lui Nostradamus, "O mişcare în pantă a pământului, o mare calamitate, Peste Pământurile din Vest şi Lombardia Va fi foc pe navă, ciumă şi captivitate: Mercur în Sagetător. Saturn "dispare""

Cutremurul este prezis în Lumea Nouă, cel mai probabil în California. Data când Mercur va fi în Săgetător, iar Saturn nu va fi vizibil este 25 noiembrie 2015.

Caz inedit în România. O fetiță declarată moartă nu a fost găsită în sicriu!... Nu e de joacă, se vor răzbuna pe tine în cel mai crunt mod posibil! Uite care sunt cele mai diabolice zodii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x