Antena Căutare

Previziune teribilă făcută de Nostradamus! Anul 2019, anul cutremurelor devastatoare și al uraganelor: ”Vor fi din ce în ce mai puternice!”

Nostradamus, unul dintre cei mai renumiți profeți și astrologi din lume, a scris catrene codificate și a prezis viitorul în urmă cu mii de ani. 

Nostradamus, unul dintre cei mai renumiți profeți și astrologi din lume, a scris catrene codificate și a prezis viitorul în urmă cu mii de ani.

Astfel, potrivit profetului care s-a născut în sudul Franței, anul 2019 va fi anul dreptății, fapt pentru care toată lumea va primi ceea ce merită prin faptele săvârșite în trecut.

Profețiile lui Nostradamus vizează viitorul apropiat: "Următorii cinci ani sunt importanți. Nimeni nu va scăpa!"

De asemenea, acesta a prezis cutremure și uragane în unele zone ale Americii de Nord. Anul 2019 va fi caracterizat de prosperitate financiară, însă numai dacă banii vor fi folosiți în scopuri bun.

Cea mai temută profeție din Biblie s-a împlinit! Creștinii sunt în stare de șoc! Ce anunță semnul

Ba mai mult, acesta vorbea despre schimbările climatice vor continua în noii ani, iar influenţa lor va fi din ce în ce mai simţită pe planeta noastră, factorii de decizie globali ajungând la un acord pentru a face faţă poluării Pământului, cauzată de activitatea umană. Potrivit lui Nostradamus, numărul şi forţa uraganelor şi cutremurelor din diferite regiuni ale lumii vor creşte tot mai mult.

Imagini nemaivăzute de la nunta Prințesei Diana cu Prințul Charles! Detali uluitoare în fotografiile captate spontan – G... Un loc din România se află pe o listă a celor care descriu cel mai bine Europa! Aici totul este cu adevărat magic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x