Antena Căutare

Nouă asistente angajate în aceeași secție sunt însărcinate simultan! Explicația directorului spitalului

Nouă asistente angajate în aceeași secție a unui spital din statul american Maine sunt însărcinate simultan, urmând să devină mame până la sfârșitul primăverii sau verii.

Nouă asistente angajate în aceeași secție a unui spital din statul american Maine sunt însărcinate simultan, urmând să devină mame până la sfârșitul primăverii sau verii.

Povestea celor nouă asistente însărcinate a devenit virală după ce una dintre ele, Brittney Verville, a publicat o fotografie pe Facebook în care apare alături de colegele ei.

În imagine, femeile apar împreună în fața unității la care lucrează - cea de obstretică - având ecusoane pe care sunt dezvăluite zilele în care vor deveni mame.

Nouă asistente angajate în aceeași secție sunt însărcinate simultan! Explicația directorului spitalului

Asistentele spun că soarta a făcut ca ele să rămână însărcinate aproape în acelaşi timp.

„Ceva este cu siguranță în apă aici la Maine Medical Center, la secția de maternitate. Ni se vor alătura mulți prieteni bebeluși”, s-a amuzat directorul spitalului.

În această secție, sunt angajate în total 80 de asistente, motiv pentru care reprezentații spitalului din Maine i-au asigurat pe pacienți și pe familiile acestora că nu au motive de îngrijorare.

Acesta nu este un caz izolat. Anul trecut, 16 asistente dintr-un spitral din Arizona au fost însărcinate simultan. Toate asistentele însărcinate erau angajate la secția de terapie intensivă.

Cum l-a făcut Freddie Mercury pe Maradona să trădeze Argentina. ”De unde dracu era să știu?”... „Milionar. Caut asistent să mă însoțească în jurul lumii. Ofer 46.000 de euro”. Nu e glumă! Unde pot fi trimise CV-urile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x