Antena Căutare

Noua Ducesă de Sussex a cucerit întreaga lume prin eleganță și rafinament! Are deja garderobă de prințesă! VIDEO

Un milion de dolari valorează hainele şi bijuteriile purtate de Meghan Markle de la anunţul logodnei şi până în prezent. Jurnaliştii britanici au făcut un recensământ al ţinutelor fostei actriţe, iar concluzia evidentă este că are gusturi scumpe.

Un milion de dolari valorează hainele şi bijuteriile purtate de Meghan Markle de la anunţul logodnei şi până în prezent. Jurnaliştii britanici au făcut un recensământ al ţinutelor fostei actriţe, iar concluzia evidentă este că are gusturi scumpe.

Cea mai recentă apariţie a soţiei prinţului Harry depăşeşte 17 mii de dolari. Numai rochia Givenchy costă 10 mii de dolari. De departe, cele mai scumpe ţinute au fost, după cum era de aşteptat, cele din ziua nunţii. Rochia de mireasă a costat 300 de mii de dolari, iar cea purtată la recepţie, 160 de mii.

Ion Țiriac este cel mai mare colecționar de mașini din Europa! Cum arată cele 420 de bijuterii pe patru roți... Un cangur a intrat în spiritul Cupei Mondiale! Cum a pus stăpânire pe un teren de fotbal. VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x