Live acumFilm: Minus 25 de grade
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Video. Înregistrare nemaivăzută cu Freddie Mercury! „Când am văzut și am auzit, mi s-a făcut pielea de găină”

Imagini neștiute cu Freddie Mercury au apărut de curând. Înregistrarea este realizată în perioada în care interpretul era în formă vocală maximă, în aprilie 1986, când artistul lucra pentru albumul ”Time”, cu producătorul şi compozitorul Dave Clark.

Imagini neștiute cu Freddie Mercury au apărut de curând. Înregistrarea este realizată în perioada în care interpretul era în formă vocală maximă, în aprilie 1986, când artistul lucra pentru albumul ”Time”, cu producătorul şi compozitorul Dave Clark.

Vocea lui Mercury este acompaniată doar de pian într-o înregistrare complet diferită de cea difuzată în anii '80. Varianta lansată acum, la aproape 28 de ani de la moartea muzicianului a fost recuperată din arhive după ce Clark şi-a amintit ce impresie copleşitoare i-a lăsat momentul înregistrării.

“Dave Clark nu a uitat niciun moment acea interpretare oferită de Freddie Mercury la Studiourile Abbey Road în 1986. Sentimentul pe care l-a avut în timpul înregistrării, care «i-a făcut pielea de găină», nu s-a pierdut în tot acest timp şi a vrut să asculte varianta originală a piesei cu vocea lui Freddie şi pianul la care cânta Mike Moran. După multe căutări în arhivă pentru varianta fără cor, a reuşit să o recupereze de pe bandă, în primăvara anului 2018”, au explicat cei de la casa de discuri.

”Colaborând cu pianistul de acum 33 de ani, Mike Moran, pentru o nouă înregistrare... Dave a produs piesa pe care îşi dorea să o readucă la viaţă, curăţând cele 96 de piste ale înregistrării originale până a rămas una singură, vocea lui Freddie Mercury”, au arătat cei de la Universal.

Recomandari