Antena Căutare

Nu aduce anul, ce aduc astrele în noiembrie! Zilele norocoase de luna viitoare pentru fiecare zodie!

Noiembrie este o lună în care fiecare zodie va avea câteva zile pline de noroc! Cel mai bine e să știi ce te așteaptă și să notezi încă de pe acum în calendar când îți va merge bine de tot! 

Noiembrie este o lună în care fiecare zodie va avea câteva zile pline de noroc! Cel mai bine e să știi ce te așteaptă și să notezi încă de pe acum în calendar când îți va merge bine de tot!

Berbec

Muncești foarte mult și rezultatele le vei vedea în zilele de 6, 16 și 27 ale lunii. Pe plan amoros, situația este roz, mai ales pe 15, 18 și 23, când partenerul te poate suprinde cu ceva plăcut.

Taur

Deși ai cheltuit cam mult în ultima perioadă, tot ți-au mai rămas niște bani, pe care ar fi bine să-i pui deoparte, ca să ai și pentru zile negre. La 13, 24 sau 29 noiembrie este posibil să semnezi un contract, iar în zilele de 4, 10 și 25 vei petrece momente frumoase în compania celor dragi.

Gemeni

Ai noroc la bani la 6,7 și 12 noiembrie. La capitolul dragoste, lucrurile merg cum nu se poate mai bine. Cele mai bune zile, pe acest plan, le vei avea la data de 8, 11 și 15 noiembrie.

Rac

Problemele te-au acaparat în ultima perioadă. Vestea bună este că lucrurile revin la normal pentru tine în următoarele săptămâni. Ai noroc la bani pe 9, 21 și 29 noiembrie, iar în dragoste în zilele de 1, 2 și 11.

Leu

Ai muncit foarte mult pentru ca familiei tale să nu-i lipsească nimic. Rezultatele le vei vedea pe 3, 17 și 28 noiembrie, când îți vor intra bani în cont. Fii alături de partenerul de cuplu, în special pe 9, 11 și 23 noiembrie.

Fecioară

Nu prea ți-au ieșit lucrurile așa cum ți-ai dorit, dar asta nu înseamnă că ghinionul te va urma mereu. Ai noroc la bani pe 3, 11 și 19 noiembrie, pe când zilele tale norocoase în dragoste sunt pe 2, 14 și 26 noiembrie.

Balanță

Cauți echilibrul în relația de cuplu. Strădania ta va da roade pe 11, 18 și 21 noiembrie. Pentru tine cele mai norocoase zile la bani vor fi la 4, 14 și 27 noiembrie.

Scorpion

La capitolul dragoste, vei sta cel mai bine în zilele de 9, 17 și 22, pe când cele mai bune zile la bani sunt pe 8, 11 și 23. Per total, urmează pentru tine o perioadă destul de aglomerată, dar cu rezultate pe măsura efortului depus.

Săgetător

Ești în căutarea unui partener? Astrele sunt favorabile în această direcție pe 3, 11 și 29. În noiembrie, cele mai bune zile la bani sunt 4, 5 și 22 noiembrie.

Capricorn

Ai muncit din greu pentru tot ce ai și rezultatele se vor vedea pe 3, 15 și 24 noiembrie. Dacă ești implicat într-o relație de lungă durată, petrece-ți cât mai mult timp în compania partenerului, mai ales pe 6, 11 și 19 noiembrie.

Vărsător

Cine te cunoaște știe cât de implicat ești în ceea ce faci la serviciu și cât de mult ții ca șefii să vadă asta. Este posibil să fii avansat pe 4, 19 sau 29 noiembrie. Dacă încă nu ți-ai găsit sufletul-pereche, fii atent pe 3, 8 și 21 noiembrie. Sunt șanse mari să-l găsești într-una din aceste zile.

Pești

Concentrează-te pe obiectivele pe care nu le-ai atins încă și vei vedea cum lucrurile îți vor părea mai ușoare. Pentru tine, cele mai norocoase zile la bani sunt: 4, 19 și 29, iar în dragoste 3, 8 și 21.

Sursă: Revista Fresh

Povestea Sofiei, prima ”bombă sexy” a Bucureștiului, la 1780. ”Negustorii trăgeau la ea ca ursul la miere. Golescu abia ... Femeia a stat cu biletul în mâna și a rugat fiecare trecător să-l citească! Un om s-a oprit, după 16 ani, să vadă ce scr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x