Antena Căutare

"Nu ai voie sa tragi apa dupa ora 22:00!". Cele mai ciudate legi din Europa

Desi nu contenim sa ne miram de propriile noastre legi, iata ca uneori suntem doar niste novici. Cateva tari europene se intrec in cele mai ciudate si inutile reguli

In Franta, de exemplu, este ilegal sa numesti un porc "Napoleon" sau sa saruti pe cineva pe sinele unui mijloc de transport, ca sa nu mai vorbim despre radiourile care, intre orele 08:00 si 20:00, trebuie sa difuzeze muzica frantuzeasca in proportie de 70%. De asemenea, scrumiera este considerata o arma mortala.

Si Elvetia se afla in top. Aici, este ilegal sa tragi apa dupa ora 22:00 sau sa iti speli masina in zilele de duminica.

In ceea ce priveste Grecia, incalci legea daca alegi sa porti pantofi cu toc cand vizitezi vestigiile arheologice , in timp ce in Atena poti fi arestat daca politistii constata ca nu esti imbracat decent sau nu te-ai spalat.

Sa nu uitati sa zambiti daca ajungeti in orasul italian Milano. Aici, incalci legea daca nu zambesti tot timpul in locurile publice, cu exceptia inmormantarilor si vizitelor la spital.

Germania nu a uitat nefastul Campionat Mondial din anul 1966, astfel ca este interzisa prin lege mentionarea acestui lucru pe orice teren de fotbal. De asemenea, este ilegal sa ramai fara benzina pe autostrada.

Si Marea Britanie se poate "mandri" cu astfel de norme. Femeilor gravide le este permis sa nasca in oricce spatiu public, si chiar sa foloseasca, in caz de nevoie, casca unui ofiter de politie. In plus, este ilegal sa cazi de pe Blackpool Tower, indiferent de situatie.

Foto: Hepta

La limita dintre viata si moarte: Iluzionistul Criss Angel incearca sa invie un cadavru... GALERIE FOTO! Noile accesorii in tendinte: Posetele din LEMN!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x