Antena Căutare

„Nu au venit preoții, dar a venit un câine!” Povestea bulldogului rapidist care a impresionat întreaga România după moartea lui Ekeng

Durerea și dragostea pentru sport i-a unit în ceas de doliu! Indiferent de afilierea sportivă, suporterii și iubitori de-ai sportului rege, simpli trecători impresionați de destinul tragic al lui Patrick Ekeng, tânărul mijlocaş dinamovist care a murit pe teren vineri noapte, în timpul meciului cu Viitorul, toți au venit să îi aducă un omagiu.

Durerea și dragostea pentru sport i-a unit în ceas de doliu! Indiferent de afilierea sportivă, suporterii și iubitori de-ai sportului rege, simpli trecători impresionați de destinul tragic al lui Patrick Ekeng, tânărul mijlocaş dinamovist care a murit pe teren vineri noapte, în timpul meciului cu Viitorul, toți au venit să îi aducă un omagiu.

Printre figurile pestrițe și înlăcrimate, s-a evidențiat un câine cu fular de rapidist care parcă trăia la intensitate maximă durerea pierderii unui om drag.

O fotografie cât toate cuvintele din lume

Imaginea cu patupedul „cu botul pe patru labe”, printre lumănări, flori și oameni a impresionat o întreagă Românie. În scurt timp, după ce pagina oficială a Clubului Dinamo a distribuit-o pe Facebook, fotografia devenit virală. 10.000 de români i-au dat Like, iar alți 2500 au distribuit-o.

"Acest câine ne demonstrează multora că și animalele au suflet, mai puțin noi, oameni. Respect acelui domn ce a venit cu câinele. Cinste lui, jos pălăria! Sincer eu unul am rămas fără cuvinte. Odihnească-se în pace alături de Cătălin! Amin ”, a scris un comentator. În plus, nu puțini au fost aceia care au remarcat că slujitorii Domnului nu au venit deloc pe teren pentru o slujbă de comemorare a sportivului.

În orice caz, mesajele au fost impresionante.

"Felicitări acelui domn care a venit cu câinele! Şi animalul simte durerea din sufletul oamenilor şi din jurul lui. Unde sunt preoţii, nu pot veni, nu au ce să câştige de nu au venit să facă o slujba pentru săracul fotbalist sau vin după vreo două săptămâni ca şi la colectiv?! Istoria se repetă!", a adăugat o suporteră.

Durerea nu a mai ținut cont de afilierea sportivă

Nu se știe cine este stăpânul câinelui trist, cert e că gestul lui a fost apreciat de mii de oameni. În plus, nimeni nu a pus la îndoială faptul că animalele pot empatiza cu ființele umane, în caz de durere și suferință.

De altfel, mai ales în weekend, stadionul din Ştefan cel Mare a devenit un adevărat loc de priveghi. Eterna rivală a lui Dinamo, Steaua Bucureşti, a sosit pe stadionul din Ştefan cel Mare, pentru a aduce un omagiu lui Ekeng. Steliştii au aprins lumânări la mijlocul terenului, unde suporterii amenajaseră un mic loc în memoria lui Ekeng, şi s-au recules. În plus, i-au îmbărbătat pe rivalii dinamoviști în asemenea clipe grele.

Ea e cea mai invidiată zodie feminină! Are bărbaţii la picioare şi nu dă greş niciodată în nimic!... A simţit că cineva îl urmăreşte şi a decis imediat să facă o poză. Ce a surprins bărbatul te va lăsa mut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x