Antena Căutare

"Make Bono history!" NU e exercitiu de imaginatie, e realitate: Solistul trupei U2, alergat de anarhistii nemti

Solistul trupei U2, care a militat mult timp pentru teme politice si probleme globale, a mers in 2007 in Germania, la Heiligendamm, pentru al 33-lea summit G8 al liderilor mondiali. Nimic nu prevedea ce avea sa se intample in acea zi pe care Bono si-o va aminti pentru tot restul vietii. Panica!!!

Artistul a povestit intr-un interviu acordat publicatiei britanice "The Guardian" cum a fost incoltit de un numar de anarhisti care s-au opus prezentei sale la eveniment.

Era vorba de un grup de sustinatori al unei campanii impotriva artistului, initiata cu scopul de "a-l scoate pe Bono din atentia publicului si de a reda omenirii un anumit sentiment de demnitate".

Cantaretul a fost de-a dreptul ingrozit cand manifestantii au inceput sa-l alerge in plina strada. Exercitiu de imaginatie: Bono, solistul trupei U2, alergat de extremisti! Ce i-a trecut prin minte atunci e demn de gandurile unui geniu.

"Am fost urmarit pe strada in Germania de un grup de anarhisti, la summit-ul G8, inarmati cu pancarte si strigand "Make Bono History" (Bono sa devina istorie - n.r.), o fraza pe care, desi alergam cat puteam de repede ca sa imi salvez viata, o consideram deja un slogan destul de bun", a declarat solistul U2.

Sursa: theguardian.com

Sinistratii din Colorado au primit marijuana sa-si revina dupa inundatii... Cel mai vechi mesaj in sticla, descoperit in Canada, dupa 107 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x