Antena Căutare

Nu e glumă! Messi a şutat către poartă, dar Dan Negru a prins-o ca un adevărat portar! Spectacol la un meci Barcelona-Chelsea!

Fază de senzaţie cu Dan Negru! Cum a ajuns celebrul prezentator al emisiunii „Guess My Age-Ghicește vârsta” să prindă o minge pasată chiar de Messi?

Fază de senzaţie cu Dan Negru! Cum a ajuns celebrul prezentator al emisiunii „Guess My Age-Ghicește vârsta” să prindă o minge pasată chiar de Messi?

Totul s-a petrecut în urmă cu câțiva ani, atunci când Dan Negru se afla în tribunele unui meci Barcelona-Chelsea.

Cunoscutul prezentator se afla la semifinala Champions League, unde se juca meciul dintre Barcelona și Chelsea. Întâmplarea a făcut ca Dan Negru să aibă bilete exact în spatele porții.

În niciun moment acesta nu s-a gândit că avea să se întâmple ceva extraordinar. La un moment dar, Lionel Messi a dat un șut spre poartă, dar mingea a nimerit chiar în capul lui Dan Negru. Unul dintre colegii acestuia a surprins întâmplarea.

Prezentatorul a prins balonul mai ceva ca un portar şi a făcut atmosferă în tribune alături de prietenii săi, care nu au ratat ocazia să filmeze momentul!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi întreaga întâmplare!

Carmen Harra, dezvăluire de SENZAȚIE: „Eu i-am spus că o să-și găsească pe altcineva și o să mai aibă un copil”... Lagărul BUCHENWALD. Aici au murit 56.000 de oameni, mulți dintre ei români! Clipa în care victima identifică torționarul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x