Antena Căutare

Nu e nicio poveste! Ea a absolvit ŞCOALA PROFESIONALĂ DE SIRENE

De-a lungul anilor, sirenele au fost considerate unele dintre cele mai misterioase creaturi din lume. Au apărut tot felul de legende şi poveşti fascinante în jurul femeii cu trup de peşte.

Nu e nicio poveste! Ea a absolvit ŞCOALA PROFESIONALĂ DE SIRENE Galerie
Andrea Ligouri, o sirenă cu acte în regulă

De-a lungul anilor, sirenele au fost considerate unele dintre cele mai misterioase creaturi din lume. Au apărut tot felul de legende şi poveşti fascinante în jurul femeii cu trup de peşte.

Poate cea mai înfocată admiratoare a desenelor cu sirene este o fată de 19 ani, din Florida. De când se ştie, Andrea Ligouri şi-a dorit să fie asemenea lui Ariel, celebrul personaj Disney.

Pur şi simplu obsedată de acest lucru, Andrea şi-a terorizat părinţii cu rugăminţi şi, în cele din urmă, a ajuns în raiul sirenelor: orăşelul Weeki Wachee (Florida). Avea opt ani când s-a înscris la o şcoală specială de sirene. Da, există aşa ceva!!! Aici, a învăţat să înoate cu coada specială şi să facă tot felul de scheme în apă.

A fost atât de încântată de experienţa deosebită, încât a urmat cursurile de mai multe ori la rând. N-a mai contat nimic altceva. Nici banii cheltuiţi, nici orele de antrenament, nici sacrificiile. Dorinţa ei cea mai mare devenea realitate.

Recent, în urma unui interviu, Andrea a obţinut un contract important şi a devenit sirenă cu acte în regulă. Este plătită să facă spectacol sub apă şi este admirată de mii de turişti din întreaga lume.

Vezi aici şi barul plin de sirene, un local desprins din poveşti!

Se chinuie să trăiască! "Fata cu cap de extraterestru" trece prin momente groaznice... ÎNFIORĂTOR! MONSTRUL jumătate om, jumătate miel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x