Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Nu este o glumă! A fost descoperit virusul care mărește gradul de prostie. Ai grijă să nu te contamineze!

Cercetătorii de la Johns Hopkins și de la Universitatea Nebraska au descoperit un virus care afectează funcțiile cognitive ale creierului. Odată contaminați, ajungem să facem lucruri prostești pe care nu le conștientizăm.

Cercetătorii de la Johns Hopkins și de la Universitatea Nebraska au descoperit un virus care afectează funcțiile cognitive ale creierului, informează The Independent. Odată contaminați, ajungem să facem lucruri prostești pe care nu le conștientizăm.

Ți s-a întâmplat vreodată să te trezești că ai făcut un lucru prostesc, pe care nu l-ai face în mod obișnuit? Ai zile când pur și simplu nu îți iese nimic bine și faci multe greșeli? Este posibil să fii contaminat cu virusul care te face mai prostuț.

Este denumit virusul algelor și încetinește activitatea creierului. La fel cum poți lua virusul Ebola de la maimuțe sau gripa porcină, te poți contamina cu acest virus provenit din alge.

Organismul uman se luptă zilnic cu tot felul de bacterii, de aceea nu este de mirare să existe un virus care atacă direct creierul.

Odată intrat în organism, acesta are efecte negative asupra comportamentului nostru și asupra memoriei.

Foto: sciencemag

Recomandari