Antena Căutare

Nu le-a venit să creadă ce le aud urechile! Sunetul acesta vine din spațiu!

În căutarea vieții extraterestre, o echipă de cercetătorii a descoperit niște semnale radio extrem de puternice care provin din spațiul cosmic și care le dau mari bătăi de cap.

În căutarea vieții extraterestre, o echipă de cercetătorii a descoperit niște semnale radio extrem de puternice care provin din spațiul cosmic și care le dau mari bătăi de cap.

Proiectul „Breakthrough Listen” a descoperit semnalele radio numite Fast Radio Burst (FRB) în timp ce analizau cerul din Australia – ca parte a uneia din celei mai mari căutări ale vieții extraterestre din Calea Lactee și din jurul stelelor.

Scandal fără precedent pentru Facebook! Descoperirea asta i-ar putea băga în faliment!

Cercetătorul Danny Prince a spus că a fost entuziasmat când a fost descoperită izbucnirea semnalelor de la miliarde de ani distanță, dar este puțin probabil ca extratereștrii să fie în spatele lor.

Nici nu-ți mai vine să-ți folosești telefonul când o să vezi ce iPhone vine în 2018

Undele radio au fost detectate pentru prima dată în 2001 de telescopul Radio CSIRO Parkes. O „explozie” de acest gen durează aproximativ o milisecundă și sună ca o ambulanță care se grăbește să ajungă la destinație.

Afla mai multe despre acest fenomen

Dumnezeu și-a trimis îngerii pe Pământ! Trei femei din Marea Britanie, declarații șoc: "M-am uitat la mâinile mele ... Un elev de la un liceu din Bistriţa a creat o grădină inteligentă ce poate fi controlată şi monitorizată pe Internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x