Antena Căutare

Nu mai arunca sutienele vechi! Cu o foarfecă poți face minuni în doar câteva minute! (VIDEO)

Multe femei obișnuiesc să arunce sutienele vechi, dar acest truc îți arată ce poți face cu ele! Taie-le cu o foarfecă și în câteva minute vei avea ceva uimitor!

Multe femei obișnuiesc să arunce sutienele vechi, dar acest truc îți arată ce poți face cu ele! Taie-le cu o foarfecă și în câteva minute vei avea ceva uimitor!

Clipul video a fost postat recent pe internet și a adunat numeroase vizualizări. Tot mai multe femei au încercat apoi să aplice acest truc simplu.

Prima variantă este mai mult decât ingenioasă. Dacă ai un sutien negru vechi, atunci ai nevoie de niște bandă elastică, una decorativă, niște ață, un ac și foarfecă.

Truc genial: Iată ce se întâmplă dacă aplici pudră pe rujul de pe buze! Orice femeie trebuie să ştie asta

Acest truc simplu te va ajuta să folosești sutienele vechi

Taie capetele sutienului și bretelele ca în exemplul din video. Taie la dimensiunea potrivită banda decorativă și cea elastică, apoi coase-le la capetele sutienului. Următorul pas presupune să prinzi copcile în perechi și gata!

Poți purta noua piesă vestimentară cu o bluză cu spatele gol, iar efectul va fi de-a dreptul uimitor.

Urmărește clipul video de mai sus pentru a descoperi și alte metode de a folosi vechiul sutien.

Descoperire senzaţională făcută de nişte bătrâni în propria grădină! Au găsit o roşie sub formă de raţă şi au devenit fa... FOTO: Din mână-n mână, până la ultima mireasă. O creaţie vestimentară, veche de 120 de ani, purtată de 11 femei din acee...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x