Antena Căutare

Nu mai sta atât de mult pe Internet! Efectele devastatoare asupra organismului

Au trecut deja câţiva ani de când dependenţa de Internet a fost clasificată ca o afecţiune psihică reală, dar abia acum îi aflăm adevăratele consecinţe.

Au trecut deja câţiva ani de când dependenţa de Internet a fost clasificată ca o afecţiune psihică reală, dar abia acum îi aflăm adevăratele consecinţe.

Nu ar trebui să mai vină ca o surpriză pentru nimeni faptul că perioadele îndelungate petrecute în faţa unui PC, smartphone sau tabletă cu o conexiune la internet pot avea urmări negative. Primele afectate, cu urmări grave pe termen lung, sunt vederea şi postura. Un nou studiu confirmă însă că există şi consecinţe care nu sunt la fel de evidente.

Cercetătorii de la Universitatea Swansea, în urma unui studiu amănunţit desfăşurat pe o perioadă de timp foarte lungă, au ajuns la concluzia că dacă suferiţi de depenendenţa de Internet, şansele să răciţi sau să vă îmbolnăviţi de gripă sunt mult mai mari.

VEZI AICI CONTINUAREA

Atenţie, imagini şocante! Arăta ca un monstru când a fost găsit, dar a devenit un "rege"! Transformarea incred... Topul celor mai fericite țări din lume! Locul țării noastre, surprinzător pentru mulți dintre români...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x