Antena Căutare

Nu, nu s-au vorbit înainte. Gafa URIAŞĂ făcută de câteva femei invitate la o nuntă. Imagine VIRALĂ!

Care este cel mai mare coşmar al unei femei care participă la un eveniment? Să fie o altă doamnă îmbrăcată la fel. Dar ce te faci când mai multe invitate au aceeaşi rochie?

Care este cel mai mare coşmar al unei femei care participă la un eveniment? Să fie o altă doamnă îmbrăcată la fel. Dar ce te faci când mai multe invitate au aceeaşi rochie?

La orice eveniment cu ştaif, invitatele vor că apariţia lor să fie cea mai apreciată, de aceea nu sunt încântate când văd acelaşi outfit purtat de altcineva. Doar că în viaţa reală, lucrurile nu stau chiar aşa. O demonstrează imaginea de mai jos!

Şase invitate la o nuntă au purtat aceeaşi rochie, fără să-şi vorbească. Ţinuta preferată a fost o rochie din dantelă albastră, în valoare de 159 de dolari.

Deşi au fost confundate cu domnişoarele de onoare, cele şase femei au reuşit să depăşească momentul şi chiar s-au fotografiat împreună.

Echinocțiul de toamnă 2017! Cum ne afectează acest fenomen: "Nevoia de a forma un cuplu creşte"... Locul miraculos din România: oboseala și afecțiunile dispar, iar Cerul se întâlnește cu Pământul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x