Antena Căutare

Nu stiai asta! Dezvaluiri despre meseria de sofer pe mijloacele de transport in comun

Sa fii sofer pe RATB nu este atat de usor precum pare. Conducatorii cu experienta ne povestesc, la "Neatza", cum vad lucrurile in meseria lor

"Nu trebuie sa ai nervi, trebuie sa fii foarte calm", a explicat Pantelimon Costinel, sofer pe autobuz, cu experienta de 20 de ani.

Barbatul a povestit ca, in timp ce era in Pasajul Unirii, o calatoare a strigat ca i s-a furat portofelul. Conducatorul auto spune ca a sunat la 112, iar problema s-a rezolvat rapid si hotul a fost prins.

Pantelimon Costinel sustine ca a fi sofer pe RATB este o meserie decenta, insa nu una foarte banoasa. Cu toate acestea, barbatul este multumit de locul de munca. Un singur lucru si-ar dori: sa fie respectat mai mult de catre pasageri.

Clara Voiculescu a dezvaluit ca este conducator de troleibuz de 25 de ani. Spune ca pentru a putea face fata lucrului in transportul in comun este nevoie de multa rabdare. Cel mai mult o deranjeaza ca oamenii au ramas cu ideea ca femeile trebuie sa stea acasa, la cratita. Femeia sustine ca poate imbina foarte bine si treburile casnice si serviciul.

Puteti urmari editiile integrale ale emisiunii "Neatza" cu Razvan si Dani pe Antenaplay.ro!















A dat masinutele pe... papusi! Un asiatic detine o colectie impresionanta de Barbie... Si ce daca au creierul cat o samanta de susan! Albinele folosesc un fel de "pilot automat" la aterizare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x