Antena Căutare

Nu te mai poţi ascunde! Cât de invidioasă este o femeie, în funcţie de zodie

Dacă vrei să te implici într-o relaţie serioasă, dacă vrei să te ataşezi de vreo anumită femeie, atunci trebuie să ştii, în mod clar, din ce zodie face parte. Vei afla astfel cât de invidioasă este şi dacă acest lucru vă va afecta viitoarea relaţie

Dacă vrei să te implici într-o relaţie serioasă, dacă vrei să te ataşezi de vreo anumită femeie, atunci trebuie să ştii, în mod clar, din ce zodie face parte. Vei afla astfel cât de invidioasă este şi dacă acest lucru vă va afecta viitoarea relaţie.

Berbec

Femeie din zodia berbec va lupta mereu fiind una din cele mai ambitioase zodii. Nu se compara cu altii si vrea totdeauna mai mult. Este independentă și sigură pe ea, iar dacă ceva nu îi iese, va da vina pe ea, nu pe ceilalți.

Taur

Greu iesi din zona ta de confort. Nu iti plac schimbarile si te multumesti cu ce ai. Nu te intereseaza cei din jurul tau, iar lipsurile te deprimă atât de tare, încât nu mai poți fi atentă la ceilalți din jur. Te-ar putea încerca invidia în fața siluetelor perfecte, având în vedere că ai o slăbiciune pentru mâncare, dar îți trece repede.

Gemeni

Sireti din fire, gemenii nu suporta ca cineva sa o duca mai bine ca ei. Femeile din această zodie sunt foarte atente la celelelate reprezentante ale sexului frumos și sunt extrem de critice. Devin invidioase pe cele care le fură atenția și trec foarte greu peste aceste momente.

Rac

Familia e pe primul plan pentru raci, asa incat adesea isi neglijeaza cariera.Ajunge să le invidieze pe cele care reușesc să le facă pe amândouă, dar se simte vinovată de fiecare dată când simte asta.

Leu

Femeile născute în această zodie se cred centrul Universului și nu se gândesc niciodată că cineva ar putea fi mai bune decât ele. Trăiesc cu impresia că celelalte femei le invidiază, iar bărbații le adoră. Sunt foarte încrezătoare în forțele proprii și puternice, așa că nu prea se lasă intimidate.

CITEŞTE AICI CONTINUAREA

Cam așa e, nu? Top 5 cele mai materialiste zodii... Dumnezeu e peste tot! Obiceiul nebun al preoților ortodocși...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x