Antena Căutare

Nu trebuie sa ratezi: "Mizerabilii armatei", parodia ce le ridica moralul soldatilor coreeni

Asa cum era de asteptat, o parodie a celebrului film "Mizerabilii" se bucura de un succes rasunator in lumea virtuala. Clipul din Coreea de Sud a devenit hit pe internet

Concret, parodia a fost creata de armata sud-coreeana si poarta numele "Les Militaribles", adica Mizerabilii armatei. Interpretarea soldatilor este extrem de amuzanta, iar in mai putin de o saptamana, a strans peste 3.200.000 de vizualizari.

Mai mult decat atat, in parodie sunt incluse si piesele de pe coloana sonora a filmului: "Look Down", "I Dreamed a Dream" si "Do You Hear the People Sing". Bineinteles, versurile au fost inlocuite cu altele, in coreeana.

"Look Down", de exemplu, este transformat in "Dig Down", iar textul spune, printre altele: "Sapa, sapa si curata zapada de pe jos".

"Am creat acest videoclip pentru a creste moralul soldatilor din armata, care muncesc destul de mult la curatarea zapezii", a spus unul dintre ofiterii care stau in spatele parodiei.

Mr. Bean si-a botit McLaren-ul F1: Reparatia a durat 1 an. VEZI cat a costat!... Cea mai frumoasa poveste de dragoste. Au fost casatoriti trei zile. Apoi s-au revazut dupa 60 de ani!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x