Antena Căutare

„Nu vă supărați, sunteți toate ale mele!” N-o să-ți vină să crezi câte IUBITE avea acest bărbat în același timp! Au venit toate la spital să îl viziteze, dar au avut un ȘOC!

Un bărbat din China a reușit să uimească o lume întreagă atunci când toți au aflat câte iubite are acesta.

Un bărbat din China a reușit să uimească o lume întreagă atunci când toți au aflat câte iubite are acesta.

Tânărul a suferit un accident de mașină și a fost de urgență la spital. Nimeni nu se aștepta ca acest lucru să îi afecteze viața personală. Spre marea surpriză a tuturor, la spital au venit nu mai puțin de 17 femei, toate susținând că sunt iubitele bărbatului.

Partenerele acestuia au între 19 și 40 de ani și sunt din același oraș. Totuși, când au descoperit în ce situație se află, femeile au fost în stare de șoc și l-au părăsit pe acest Casanova chinez.

„Nu am mai văzut în viața mea așa ceva, e total TRANSPARENT!” Un fermier a rămas mut de uimire atunci când a văzut ce s-... O femeie a plâns de FERICIRE când a găsit pe mașină MESAJUL unui străin! „Nu pot să cred că cineva este dispus să facă a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x