Antena Căutare

Număr de magie eșuat, în direct! O prezentatoare a ajuns imediat la spital - VIDEO

După ce a avut curaj să fie asistenta unui magician, în direct, prezentatoarea unui post de televiziune a avut parte de cea mai dureroasă "surpriză". 

După ce a avut curaj să fie asistenta unui magician, în direct, prezentatoarea unui post de televiziune a avut parte de cea mai dureroasă "surpriză".

Aceasta a ajuns la spital, după ce a devenit victima unui truc nereușit. Marzena Rogalska, prezentatoarea emisiunii, s-a ales cu un cui înfipt în palmă, după ce magicianul a eșuat.

Magicianul a reacționat imediat și a prins-o pe femeie de mână, oprindu-i sângerarea. Ea a fost apoi transportată de urgență la spital, unde medicii i-au tratat rana.

Numărul presupunea ascunderea unui cui sub una dintre cele trei pungi de hârtie puse pe masă. Iluzionistul trebuia să descopere care sunt cele două pungi sigure și apoi să le aplatizeze folosind mână prezentatoarei. Dar finalul a fost unul neașteptat... de dureros.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un francez navighează în jurul lumii alături de găina lui, Monique... Ești fratele mai mare sau stai treaz până noaptea târziu? Atunci mintea ta ascunde un secret uluitor! Vei putea demonstr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x