Antena Căutare

Nuntă ca în povești de una singură! O italiancă s-a săturat să își caute sufletul-pereche și a decis să se căsătorească cu ea însăși. Ce s-a întâmplat la eveniment

Italianca s-a căsătorit cu ea însăși deși acest lucru nu este legal, însă este un simbol al iubirii proprii, așa cum subliniază ea: "Cred cu certitudine că înainte de toate, trebuie să ne iubim pe noi înșine", a fost explicația acesteia. De asemenea ea a mai declarat că "Poți avea o poveste de basm și fără prinț".

O italiancă feminsită s-a căsătorit cu ea însăși! Femeia și-a organizat o nuntă spectaculoasă pentru care a cheltuit peste 10.000 de euro! Care este motivul bizar pentru care a luat această decizie

Laura Mesi și-a sărbătorit nunta cu o rochie albă, un tort cu trei etaje, 70 de invitați și niciun soț!

Italianca s-a căsătorit cu ea însăși deși acest lucru nu este legal, însă este un simbol al iubirii proprii, așa cum subliniază ea: "Cred cu certitudine că înainte de toate, trebuie să ne iubim pe noi înșine", a fost explicația acesteia. De asemenea ea a mai declarat că "Poți avea o poveste de basm și fără prinț".

Laura și-a dorit să fie prima italiancă care sărbătorește acest tip de căsătorie, dar inițiativa sa face parte dintr-un obicei, deja la modă, denumit "dologamie sau autocăsătorie".

Femeia povestește că această idee i-a venit în urma unei decepții pe care a trăit-o după o relație toxică care a durat 12 ani.

Ea le-a spus prietenelor pe când avea 38 de ani, că dacă nu va apărea Fătul-Frumos până la vârsta de 40 de ani, ea se va căsători cu ea. Zis și făcut!

În ciuda acestei căsătorii, Laura nu exclude posibilitatea unei relații "extraconjugale": "Dacă într-o zi voi întâlni un bărbat cu care îmi voi putea face planuri de viitor, voi fi fericită, însă fericirea mea nu depinde de acea persoană.
Deși mulți prieteni și persoane străine au încurajat-o, mulți nu văd gestul ei cu ochi buni, acuzând-o că este nebună sau că trăiește o situație tristă.

Mesi a transmis presei locale, că în ciuda comentariilor acide "nimic și nimeni nu va șterge zâmbetul de pe fața mea".
Italianca a declarat de asemenea, că pentru a duce la bun sfârșit un astfel de eveniment, ai nevoie de "bani, sprijinul familiei și o doză de nebunie".

Laura, de meserie, antrenor de fitness, a cheltuit 10.000 euro pentru această nuntă, ea nefăcând rabat d ela nimic. Verigheta și o lună de meire spectaculoasă în Egipt, nu au lipsit!

Vezi imagini de la nunta de basm a Laurei:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

:

Bulgar prins la graniță cu 75 de pistoale cu gaz și aer comprimat! Ce voia să facă cu ele în România... Arcul de Triumf, unul dintre monumentele emblematice ale Parisului, va fi în întregime "împachetat", în 2020, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x