Antena Căutare

Nunta ca la tigani: caleasca regala trasa de cai, rochii luxoase si masini de sute de mii de euro!

E petrecere mare in Lugoj. Nepoata bulibasei din oras, si alesul inimii ei, si-au pus pirostriile. Parintii, bucurosi nevoie mare, au cheltuit sute de mii de euro ca sa fie siguri ca petrecea va fi tinuta minte. Socrul mic, Iulian Bot, este deja o celebritate pe plan local. Acesta a fost implicat in mai multe scandaluri de-a lungul timpului.

Nu este vorba despre un bulevard din Monaco, ci de o strada din Lugoj. Strada pe care locuieste fratele bulibasei din oras. Ieri, soseaua a fost neincapatoare pentru masinile de lux la volanul carora se aflau invitatii la nunta Larisei, nepoata bulibasei.

Opulenta afisata i-a lasat cu gura cascata pe vecini. Daca ar fi intrat in cortul alb in care au pasit invitatii ar fi fost si mai uimiti. In fiecare minut, Nicolae Guta chemat sa intretina atmosfera, castiga cat castiga un om obisnuit intr-o luna.

Parintii miresei au cheltuit mult mai multi bani. Numai pentru rochia Larisei, acoperita cu cristale Swarowski, au dat 35 de mii de euro. Nici parintii mirelui nu s-au uitat la bani. Costumul lui Alberto a costat cinci mii de euro.

Desi in fata casei asteptau zeci de masini, cu sute de cai putere, tinerii indragostiti au mers pana la biserica intr-o caleasca alba trasa de doi cai negri. Dupa ceremonia religioasa petrecerea a continuat.

Parintii mirilor spun ca petrecea va mai tine inca doua zile si doua nopti, asa cum cere traditia.

Vand Tractor U 650. Stare perfecta, 2.500 euro. Cerasela-i gratis!... Google si-a modificat logoul pentru a marca debutul Jocurilor Olimpice de la Londra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x