Antena Căutare

Nunta la care nu a venit nimeni. Din 300 de oaspeți invitați, nici măcar unul nu și-a făcut apariția. Reacția miresei este emoționantă

Cuplul care și-a orgnaizat nunta a invitat peste 300 de persoane la evenimentul lor, însă nici măcar unul nu a venit. Motivul? Unul destul de serios.

Cuplul care și-a orgnaizat nunta a invitat peste 300 de persoane la evenimentul lor, însă nici măcar unul nu a venit. Motivul? Unul destul de serios.

Din motiv că în acele zile, într-o zonă din China a avut loc un uragan extrem de mare, mulți oameni au decis să nu-și părăsească locuințele, la fel au făcut și invitații la respectiva nuntă.

Imaginea cu sala goală este a fost postată pe o rețea de socializare chineză, potrivit soulpost.ru, scrie gandul.info.

Chiar și așa, cei doi tineri au decis să se căsătorească, chiar dacă nimeni nu a mai ajuns la nunta lor. Aceasta este dovada clară că iubirea chiar există.

”Nu sunt oaspeți, nu-i nimic. Nu are cine să mă susțină, nu-i nimic. Nu sunt focuri de artificii, nu-i nimic. Eu am nevoie doar de tiner și nu contează, puteai să vii ud din cap până în picioare. Orice s-ar întâmpla, eu mă căsătoresc cu tine”, i-a spus mireasa alesului inimii ei, după care tinerii și-au urat iubire veșnică.

Gest emoționant în memoria Regelui Mihai! Ce au văzut trecătorii din Botoșani într-o vitrină de pe bulevard... Fenomen astronomic spectaculos în noaptea de 13 spre 14 decembrie! Ce se poate observa cu ochiul liber, dacă privești sp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x