Antena Căutare

O actrita din "Harry Potter", salvata de la moarte cu apa sfintita

O tanara despre care doctorii credeau ca o sa moara a supravietuit ca prin miracol, dupa ce un preot i-a pus apa sfintita pe frunte. Actrita Lucy Hussey-Bergonzi a suferit o hemoragie cerebrala la varsta de 13 ani, la doar cateva zile dupa ce a luat parte intr-un rol secundar la filmarile pentru "Harry Potter si Printul Semipur".

In timp ce familia s-a strans la patul ei sa spuna rugaciuni, preotul catolic a pregatit apa sfintita cu care a aruncat peste fruntea fete


La cateva secunde, Lucy si-a uimit familia ridicandu-si un brat in aer, iar dupa 24 de ore de la botez actrita avea sa fie scoasa de la aparate si sa dea semne de revenire, spre uimirea doctorilor. "Doctorii spuneau ca este un miracol, pentru ca oamenii cu hemoragii cerebrale deobicei nu supravietuiesc. Cred ca a fost un miracol, nu am alta explicatie", a spus Lucy, acum in varsta de 16 ani.

In ciuda revenirii incredibile, Lucy a fost nevoita sa invete din nou sa vorbeasca, sa mearga si sa manance, iar acum isi reface incet viata, in ciuda deselor dureri de cap si amortelilor pe partea dreapta.

Sursa: Antena3

FOTO: Dailymail.co.uk

VIDEO! Vezi cine a castigat campionatul mondial de alergari pentru gaini!... Viata ar putea proveni din spatiu. Noi dovezi ca meteoritii contin elemente de ADN...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x