Antena Căutare

Au filmat-o când a fost împinsă de pe un pod și au pus imaginile online. Adolescenta de 16 ani a avut aproape toate oasele din corp rupte, dar a a luptat să trăiască

O adolescentă în vârstă de 16 ani a fost împinsă de pe un pod de 20 de metri înălțime, chiar de prietena sa. Momentul înfiorător a fost filmat de adolescenți și imaginile au fost apoi postate pe Internet. În urma căzăturii, tânăra a avut aproape toate oasele rupte. Chiar dacă a fost a un pas de o omorî cea care a împins-o nu va fi pedepsită de lege.

O adolescentă a trăit un adevărat coșmar. Ceea ce trebuia să fie o ieșire relaxantă cu prietenii cei mai buni s-a transformat într-o luptă pe viață și pe moarte. A fost împinsă de pe un pod de 20 de metri înălțime, chiar de prietena sa. Momentul înfiorător a fost filmat de adolescenți și imaginile au fost apoi postate pe Internet. Chiar dacă a fost a un pas de o omorî, cea care a împins-o ar putea să scape nepedepsită.

Jordan Holgerson a fost împinsă de cea mai bună prietenă a ei, Taylor Smith, de pe un pod de 20 de metri înălțime, în august 2018.

Adolescenta stătea pe marginea podului, după ce fusese provocată să sară. Când a văzut cât de lung era „drumul” până jos, a renunțat. Așteptându-se la un salt eroi, prietenii ei începuseră să filmeze.

Când se pregătea să plece, a fost împinsă. Jordan a căzut 20 de metri, lovind suprafața apei cu pieptul. A fost dusă de urgență la spital, în stare critică.

Au filmat-o când a fost împinsă de pe un pod și au pus imaginile online. Adolescenta de 16 ani a avut aproape toate oasele din corp rupte, dar a a luptat să trăiască

Apa s-a transformat în beton

Taylor Smith, cea care a împins-o, avea 18 ani la momentul incidentului. De atunci, a fost acuzată de neglijență, dar nicio măsură nu a fost luată împotriva ei.

Zilele trecute, a acceptat o ofertă înaintată de procurori. Nu se știe cât timp va petrece în spatele gratiilor, în cazul în care va fi trimisă la închisoare. Pedeapsa maximă în acest caz ar fi de un an de închisoare.

„Sunt zile în care aș vrea să o știu după gratii”

Într-un interviu, adolescenta împinsă de pe pod a vorbit pentru prima oară despre ce simte pentru prietena ei și cum ar vrea să fie pedepsită.

„Sunt zile în care aș vrea să o știu după gratii, dar, uneori, mă gândesc că ar fi o pedeapsă prea dură. Speram să se facă drptate în sala de judecată, speram ca Taylor să primească o sentință și se termine totul. A durat prea mult și sunt extenuată emoțional.”

Au filmat-o când a fost împinsă de pe un pod și au pus imaginile online. Adolescenta de 16 ani a avut aproape toate oasele din corp rupte, dar a a luptat să trăiască

Corpul ei încă nu s-a vindecat

Adolescenta a povestit că și acum, după aproape jumătate de an de la incident, durerea nu a dispărut. „Coastele se vindecă foarte greu. De multe ori, dacă respir prea des, mă dor foarte tare.”

Dornici să încheie acest capitol negru din viața fiicei lor, părinții adolescentei au fost de acord cu propunerea înaintată de procurori.

Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Panică într-un oraș din nordul Rusiei! Urșii polari i-au invadat pe localnici!... Din om al străzii în rege! Cum a reușit un bărbat să nu plătească chirie timp de 22 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x