Antena Căutare

Arăta ca o bunică, la 15 ani, iar acum arată ca o păpușă! A primit o FAȚĂ nouă, de 65.000 de euro! „Doar porumbeii îmi țineau companie, pentru că nu mă vedeau urâtă!” – FOTO

O adolescentă în vârstă de 15 ani din China a „primit o față nouă”, de 65.000 de euro, ca să nu mai arate de parcă ar avea 60 de ani. Tânăra a izbucnit în plâns când și-a văzut noul chip.

Arăta ca o bunică, la 15 ani, iar acum arată ca o păpușă! A primit o FAȚĂ nouă, de 65.000 de euro! „Doar porumbeii îmi țineau companie, pentru că nu mă vedeau urâtă!” – FOTO Galerie
Adolescenta, înainte de intervenția chirugicală prin care i-a fost întinerit chipul.

Adolescenta, care folosește pseudonimul Xiao Feng, a fost umilită la școală pentru chipul ei îmbătrânit prematur, din cauza unei boli rare ce se numește progeria. Doar unul din opt milioane de copii suferă de această boală!

Xiao Feng, din Jinzhou, China, era atât de conștientă de felul în care obișnuia să arate, încât nu și-a făcut niciodată un selfie, așa cum își fac adolescentele de vârsta ei.

Tânăra a fost salvată printr-o operație ce a avut loc luna trecută și ale cărei rezultate au fost făcute publice marți. Intervenția chirugicală a durat șapte ore și jumătate și a costat peste 65.000 de euro. Au participat zece medici, trei medici anesteziști și cinci asistente medicale.

Arăta ca o bunică, la 15 ani, iar acum arată ca o păpușă! A primit o FAȚĂ nouă, de 65.000 de euro! „Doar porumbeii îmi țineau companie, pentru că nu mă vedeau urâtă!” – FOTO

Adolescenta, înainte și după transformare.

A avut parte de o surpriză uriașă de la străini, dar și de la spitalul la care a primit o nouă față!

A primit peste 23.000 de euro de la străini care au dorit să facă donații pentru ca ea să aibă șansa la o viață normală.

Șapte centimetri de piele au fost înlăturați de pe chipul adolescentei. Medicii au intervenit și la forma nasului, a sprâncenelor și a gurii.

Specialiștii care s-au ocupat de cazul ei, de la Spitalul de Chirugie Plastică Shenyang Sunline, din China, au explicat că progeria i-a afectat adolescentei doar pielea, nu și celelalte organe. Mama tinerei ar suferi de aceeași afecțiune.

Un medic a declarat pentru MailOnline că spitalul a suportat, în final, toate costurile intervenției, ce au însumat 65.000 de euro. Conducerea acestuia a dorit ca tânăra să folosească donațiile primite pentru recuperare și pentru studii.

Arăta ca o bunică, la 15 ani, iar acum arată ca o păpușă! A primit o FAȚĂ nouă, de 65.000 de euro! „Doar porumbeii îmi țineau companie, pentru că nu mă vedeau urâtă!” – FOTO

Adolescenta transformată (dreapta) și mama ei (stânga).

Doar porumbeii îi țineau companie în copilărie! Intervenția, o șansă la o viață normală!

Xiao Feng a fost prezentată publicului de acest spital, la o conferință de presă ce a avut loc în Shenyang, capitala provinciei Liaoning. Și adolescenta și-a văzut chipul pentru prima dată la acest eveniment. A izbucnit în plâns și și-a îmbrățișat părinții pe scenă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Înainte de operație, adolescenta nu a reușit să își facă prieteni. „Nimeni nu vvoia să se joace cu mine. Doar porumbeii îmi țineau companie, pentru că nu mă credeau prea urâtă. Cât mi-am dorit să arăt normal!”, a povesti ea.

Potrivit tatălui ei, boala și-a făcut apariția pe la vârsta de un an, când a început să I se lase pielea. Totul s-a înrăutățit în timp.

Nici la școală nu i-a fost ușor! De altfel, anul acesta, a decis să se oprească din a mai merge la școală, pentru că îi era prea frică să întâlnească noi colegi.

Îi plăcea și ei să se machieze, dar o făcea numai pe ascuns, când nu o privea nimeni care ar fi putut să râdă de ea!

„În școala primară era adesea confundată cu un părinte și de fiecare dată când mergea cu mama ei în oraș, oamenii le înconjurau, se holbau la ele sau vorbeau despre cazul lor”, a mai spus tatăl adolecentei.

În prezent, Xiao Fendg încă se mai recuperează în urma intervenției chirurgicale și s-a întors acasă pentru a sărbători alături de părinții ei.

Femeia de 72 de ani care face Kangoo Jumps a uimit-o pe Kinga Sebestyen... O femeie a renunțat la carieră ca să fie femeie de casă: ”Bărbatul trebuie să fie întotdeauna pe primul plan. Am fost nă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x