Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

O adolescentă s-a tuns la zero pentru a fi solidară cu sora ei, care e bolnavă de cancer: ”Nu ești urâtă. Părul nu-ți definește frumusețea!”

O adolescentă diagnosticată cu o formă de cancer a trecut prin momente dificile atunci când a fost nevoită să se radă pe cap, însă sora cea mare i-a venit în ajutor. Ca să-i arăte că părul nu contează și că nu are de ce să se simtă urâtă, tânăra s-a tuns și ea ”la zero”. 

O adolescentă s-a tuns la zero pentru a fi solidară cu sora ei, care e bolnavă de cancer: ”Nu ești urâtă. Părul nu-ți definește frumusețea!”

Tratamentele împotriva cancerului sunt, fără doar și poate, agresive și au numeroase efecte adverse. Unul dintre ele, care este și vizibil, este căderea părului, care apare în urma ședințelor de chimioterapie și radioterapie. Gabi, o tânără diagnosticată cu cancer, a trecut prin momente dificile atunci când a fost primit diagnosticul, însă ea s-a simțit distrusă de durere atunci când a fost nevoită să se radă pe cap.

Maria Andria, mărturii cutremurătoare înainte să intre în sala de operație: “Frații mei au avut... Vreau să rămân în viață!”

Cami, sora ei, n-a putut să suporte atunci când se plângea că e urâtă, așa că i-a arătat că podoaba capilară nu e importantă și s-a tuns și ea.

Momentul în care tânăra s-a ras pe cap a fost filmat și făcut public pe o rețea socială, iar imaginile au stârnit numeroase comentarii din partea fanilor.

”E păr, nu valorează nimic. Părul nu-și definește frumusețea”, i-a spus Cami surorii ei, printre lacrimi, în timp ce se tundea.

Imaginile emoționante au fost văzute de peste două milioane de persoane, iar Cami a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor.

Lecție de curaj în izolare de la copiii diagnosticați cu cancer. Ei continuă să trăiască demn și cu bucurie

”Nu pot să spun că e simplu, pentru că e extrem de greu și dureros. Dar nu e pentru niciunul dintre voi și nici pentru mine, e pentru tine, Gabi. Te iubesc cu toată forța corpului meu. Lupți cu boala și te descurci de minune. Părul nu te definește, chiar dacă ești cheală, ești sora mea cea mai frumoasă.”, a scris tânăra în descrierea imaginilor făcute publice.

Rihanna le susține pe cele două tinere

Imaginile apărute pe internet au stârnit un val de emoție în toate colțurile lumii, iar printre personalitățile care au reacționat au fost Rihanna și Janet Jackson. Ambele au făcut publice clipuri prin care le transmiteau celor două putere să meargă mai departe.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro