Antena Căutare

O aeronava a fost "deturnata" de un soarece

Panica in timpul zilei de ieri in randul pasagerilor zborului Nepal-Bangkok la aflarea vestii ca trebuie sa paraseasca avionul pe motiv ca zborul a fost deturnat de ... un soarece. Se pare ca micuta rozatoare s-a urcat la bord la oprirea in alt aeroport si nu se dadea dusa prea usor.

Oficialii responsabili cu acest zbor au declarat ca stewardesele au gasit un soricel in camara unui Boeing 757, ceea ce a dus la anularea zborului spre Bangkok, evacuarea pasagerilor si remorcarea aparatului de zbor pentru a porni vanarea micului rozator.

Raju K.C., purtatorul de cuvant al liniei de zbor a declarat ca probabil soricelul s-a urcat la bordul avionului in aeroportul Katmandu luni dimineata, prin intermediul unui autocamion de catering. El spune ca acesta a ajuns in camara intrand prin spatele avionului si a stat ascuns, ferindu-se de pasagerii care au urcat la bord.

Echipa de la bord a incercat fara prea mult succes sa prinda sosicelul, intr-un final fiind nevoiti sa anuleze zborul si sa cheme specialistii pentru a se descotorosi de el. Avionul nu va fi folosit pana cand rozatoarea nu va fi gasita.

Foto: cepolina.com

VIDEO! Zburatorul modern: viteza de pana la 200 de km/h, imbracat intr-o "veverita"... VIDEO! Austria: Cimpanzei eliberati dupa 30 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x