Antena Căutare

O aeronava a fost redirectionata, dupa ce pilotul a varsat cafea pe echipamentul de comunicatie

O cursa a companiei United Airlines de la Chicago spre Frankfurt a fost redirectionata catre Toronto, dupa ce pilotul a varsat o ceasca de cafea pe echipamentul de comunicatie. Pilotul a declansat, din greseala, o serie de coduri de urgenta, inclusiv pentru deturnare, informeaza CNN.


Initial, aeronava ar fi trebuit sa se intoarca la Chicago, dar a fost redirectionata catre Pearson International Airport din Toronto. Avionul a fost adus la sol fara incidente, la ora locala 22.00. (5.00, ora Romaniei).

Reprezentantii United Airlines nu au dorit sa comenteze informatia ca varsarea cafelei a condus la redirectionarea zborului. "Verificarile noastre cu privire la problema de comunicatii intampinata de zborul 940 continua, astfel incat este prea devreme pentru a comenta asupra oricarui aspect particular care l-a determinat pe capitan sa ia hotararea de a redirectiona zborul", a declarat un purtator de cuvant al companiei aeriene.

Aeronava Boeing 777 avea la bord 255 de pasageri si membri ai echipajului. Toti pasagerii au fost preluati din Toronto, fiind dusi inapoi la Chicago, unde au fost imbracati intr-un alt avion cu destinatia Frankfurt.

IMAGINI SOCANTE! Accidente la coridele pentru amatori... Londra: A inceput recensamantul animalelor de la ZOO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x