Antena Căutare

O americanca a fost arestata pentru ca a vorbit prea mult

O femeie in varsta de 60 de ani din Statele Unite a fost arestata pentru ca a vorbit prea mult in timpul unei intalniri a consiliului local. Americanca a depasit cele trei minute care i-au fost alocate pentru a-si spune parerea referitoare la un contract al municipalitatii.

O americanca a fost arestata pentru ca a vorbit prea mult
| Riverside Press Entreprise

Potrivit Yahoo News, Karen Wright a fost incatusata pe motiv ca a intrerupt intalnirea consiliului local din Riverside City. Femeia a vorbit prea mult in timpul reuniunii, depasind cele trei minute alocate, politistii au arestat-o imediat ce au vazut ca nu se opreste din vorbit.

Primarul localitatii, Ron Loveridge, si alti membri ai consilului au negat faptul ca au cerut arestarea. Edilul a spus ca, in cei 32 de ani de cand este in serviciul public, nu a mai auzit ca un localnic sa fie arestat din acest motiv. Loveridge a declarat si ca, de acum inainte, nu se mai pot face arestari in timpul intalnirilor decat la cererea lui.

UIMITOR! Baietelul care s-a trezit din morti de DOUA ORI intr-o singura zi! Medicii i-au dat sanse de 1% de supravietuir... Vamesii din China urmeaza cursuri pentru a invata sa zambeasca perfect...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x