Antena Căutare

O americanca a nascut primul ei copil intr-un avion

O femeie din Statele Unite a nascut primul sau copil intr-un avion, la peste 10.000 de metri altitudine, informeaza Daily Mail.

Katherine Oyedoh mergea cu avionul din Atlanta spre Senegal, iar in timpul zborului a intrat in travaliu. Femeia insarcinata in 37 de saptamani a fost ajutata sa nasca de catre o insotitoare de zbor. Aceasta l-a asistat pe un medic ginecolog care era si el pasager si a reusit sa-l aduca pe lume cu succes pe baietelul femeii.

Pentru ca se aflau in avion au folosit instrumente medicale improvizate, pe care le-au sterilizat cu vodca. Ceilalti pasageri au ajutat si ei, unul oferindu-si sireturile de la pantofi pentru ca stewardesa sa ii poata taia cordonul ombilical al copilului.

Alti pasageri au monitorizat ritmul cardiac al lui Katherine Oyedoh si i-au cronometrat contractiile. Toti cei care se aflau in avion au inceput sa aplaude cand insotitoarea de zbor a ridicat bebelusul si le-a spus tuturor ca este un baietel.

Foto: Fox News

FOTO Impresionant! Uite cum lovesc mai multe fulgere in acelasi loc!... FOTO! A fost creata imprimanta 3D cu ciocolata!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x