Căutare Live

O americanca a nascut sextupleti, dar abia la patru luni de la nastere se bucura sa-i aiba pe toti acasa

O femeie din Statele Unite a adus pe lume sase copii. Cel mai mic bebelus a fost externat abia dupa o spitalizare de patru luni, timp in care medicii s-au asigurat ca viata lui nu este pusa in pericol.

Sextupletii se nascusera prematur si pentru multi dintre ei aparusera complicatii. Doctorii i-au externat unul cate unul, iar ieri a ajuns acasa si cel de-al saselea, o fetita.

Parintii spun ca abia acum se simt in stare sa sarbatoreasca. Nu au avut liniste pana nu au fost siguri ca si ultimul bebelus este in afara oricarui pericol.

Povestea sextupletilor a fost extrem de urmarita in Statele Unite, iar acum, familia din care fac parte, nu mai face fata mesajelor de felicitare si cadourilor primite.

S-a inventat injectia care intinereste vocea... India: Un barbat a tras cu ajutorul parului un tren de 40 de tone!...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri