Antena Căutare

O asiatică a derutat internetul cu degetele sale de la picioare! Femeia are o abilitate secretă, ce îi lasă pe toți fără cuvinte!

Internetul a fost extrem de derutat după ce o femeie a arătat că este mândra posesoare a unor degete de-a dreptul ieșite din comun.

O asiatică a derutat internetul cu degetele sale de la picioare! Femeia are o abilitate secretă, ce îi lasă pe toți fără cuvinte! Galerie
Imaginile sunt de-a dreptul incredibile

Internetul a fost extrem de derutat după ce o femeie a arătat că este mândra posesoare a unor degete de-a dreptul ieșite din comun.

Tânăra este de origine asiatică și nu și-a dezvăluit identitatea. Totuși degetele sale de la picioare au devenit adevărate vedete în mediul online.

Ai pe acasă bancnota asta? Caută bine! Te poate îmbogăţi

La prima vedere, mulți au crezut că au în fața poza unor mâini împreunate. Totuși, când au privit mai atent, nu mică le-a fost surpriza să constate că erau, de fapt, picioare!

Mulți au spus că femeia are, de fapt, patru mâini

Femeia are degetele lungi de aproximativ cinci centimetri și acest lucru dă multora senzația că văd cu totul altceva.

Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea. Mulți curioși au apreciat în mod deosebit cazul, considerând că femeia chiar este „cool”.

”Ne-au scufundat, intenționat. Când apa era la cinci metri de casă, am fugit!” Uraganul ”El Nino” a readus la viață satu... 6 iunie '87. Ziarele vremii anunțau: Pasajul Unirii, construit în 34 de zile. Ministrul s-a mutat pe șantier, într-un co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x