Căutare Live

O bălăceală la zero grade nu este ceva ieşit din comun pentru cei obişnuiţi cu frigul. A devenit o tradiţie în această perioadă

Curaj fantastic pentru zeci de oameni care au marcat finalul sărbătorilor de iarnă cu o aventură rece ca gheaţa. Baia la copcă a devenit deja o tradiţie în oraşul Târgu Mureş. Cei mai căliţi dintre localnici abia dacă mai resimt frigul. Începătorii, însă, au voie, pe lângă costum de baie, să poarte pălărie sau cravată.

Obişnuiţi cu gerul Bobotezei din alţi ani, oamenii din Târgu Mureş văd baia la copcă, pe o aşa vreme, ca pe o joacă de copii. Peste 20 de bărbaţi şi femei au venit să se scalde în râul Mureş.

Baia în apa îngheţată este o tradiţie de aproape două decenii. Acest participant impresionează juriul nu doar cu mustaţa, ci şi cu o carieră sportivă.

La 70 de ani, cel mai în vârstă participant rezistă cu brio. În timp ce un adolescent de 14 ani pare să se descurce ceva mai greu.

Cine suportă mai greu temperaturile scăzute are voie să poarte şi căciulă când face saltul în apă. Pentru spectacol, este permisă şi cravata.

Fie că fac baie la copcă pentru a se distra sau pentru a respecta tradiţii de Bobotează, temerarii au totuşi grijă să se antreneze înainte. Cu sau fără pregătire, medicii spun că asfel de experienţe nu sunt recomandate cardiacilor. Şi ar fi bine ca, înainte de saltul în apa rece ca gheaţa, să cereţi şi părerea unui doctor.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri