Antena Căutare

O batrana de 90 de ani si-a facut cadou un... salt cu parasuta!

O batrana din SUA a sarbatorit implinirea a noua decenii de viata intr-un mod care i-ar face inima sa ii sara din piept si unui adolescent. Femeia a sarit cu parasuta de la 4.300 de metri inaltime.

Spune acum ca a vrut sa demonstreze ca niciodata nu este prea tarziu pentru putina adrenalina. A fost darul pe care si l-a facut singura. Planuia aventura dinainte sa implineasca 80 de ani. Si, dupa ce a analizat bine problema, a decis ca nu mai are timp de pierdut.

De sarit, a sarit alaturi de instructorul ei cu 10 ani mai tanar. I-au fost alaturi cei doi fii in varsta de 60 de ani. Nici prietenii nu au lasat-o sa treaca singura prin o asemenea incercare si au urmarit-o cu sufletul la gura de la sol.

Sarbatorita a devenit astfel cea mai varstnica persoana care a trait aceasta experienta in Alabama. Desi a savurat din plin momentul, batrana spune ca nu va mai repeta experienta.

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 8 aprilie!... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 9 aprilie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x