Antena Căutare

O bătrânică și-a îndeplinit la aproape 100 de ani un vis „păcătos”! Aflată într-un azil, a a spus că i-ar place să vadă un stripper în costumul lui Adam

O femeie în vârstă de 98 de ani, internată într-un centru de îngrijire din comitatul Essex din Marea Britanie, și-a îndeplinit visul de o viață, acela de a asista la o reprezentație de striptease masculin, informează Metro.co.uk.

O femeie în vârstă de 98 de ani, internată într-un centru de îngrijire din comitatul Essex din Marea Britanie, și-a îndeplinit visul de o viață, acela de a asista la o reprezentație de striptease masculin, informează Metro.co.uk.

Betty Wright a fost cea mai în vârstă membră din public la un spectacol susținut recent de trupa de streaptease masculin Dreamboys.

Evenimentul s-a petrecut după ce femeia a fost întrebată de personalul centrului de îngrijire în care a fost internată ce își mai dorește să facă în viață. Spre surprinderea angajaților, răspunsul lui Wright a fost acela de a asista la un show de striptease.

"Betty a spus că i-ar place să vadă un stripper, iar pentru că acest lucru a venit de la o persoană de 98 de ani am fost destul de șocat", a declarat Ryan Moring, manager la centrul Milton Lodge din Colchester, Essex. "Însă, doar pentru că te afli într-un azil nu înseamnă că nu poți face ceea ce vrei", a completat el.

"Mi-a zis că s-a simțit minunat și că nu poate fi mai recunoscătoare de atât", a adăugat Moring.

Betty, care este văduvă de peste 30 de ani, s-a bucurat de reprezentația de două ore susținută de cel mai cunoscut grup de striptease masculin din Marea Britanie, potrivit sursei citate.

Femeia de 98 de ani a fost însoțită la spectacol de fiica sa, Terri Wright, și o reprezentantă a centrului, Tanya Jones.

Dorința lui Betty Wright a putut fi îndeplinită datorită fondurilor colectate de personalul azilului de bătrâni.

Ea și-a dorit acest lucru de mai bine de un an, a declarat Moring care a făcut rezervări încă din urmă cu șase luni. Însă, femeia în vârstă și-a fracturat șoldul și a fost nevoită să amâne participarea la reprezentație

Va fi deshumat Salvador Dali la 28 de ani de la moartea sa?... Ai noștri studenți mor de cald, ai rușilor se destrăbălează și în camerele de cămin! IMAGINI INTERZISE din căminele stud...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x