Antena Căutare

O bila metalica misterioasa a cazut pe Pamant, in Africa

O ciudata sfera din metal a cazut pur si simplu din cer, recent, intr-o regiune de campie din nordul Namibiei. Bila pare desprinsa din filmele SF, mai ales ca nimeni nu poate explica aparitia ei sau locul de provenienta.

Politia a ramas total surprinsa in momentul in care o bila de metal a cazut pe pamant, intr-o zona mai indepartata din Namibia, Africa.

"Obiectul cantareste aproape 6 kilograme, are un diametru de 35 centimetri si o suprafata foarte dura si aspra", a declarat directorul medico-legal Paul Ludik.

Atunci cand bila a cazut pe Pamant, aceasta a format un crater adanc de 30 centimetri si lat de aproape 4 metri, desi ea a fost gasita la 18 metri departare. Sfera cantareste 6 kilograme si are o suprafata rugoasa ce pare sa fie compusa din doua emisfere metalice imbinate.

Misterioasa sfera a fost descoperita in luna noiembrie, dar autoritatile locale au luat decizia de a anunta mai tarziu descoperirea, pentru a se asigura ca sfera nu reprezinta niciun fel de pericol pentru populatie. Localnicii afirma ca in zilele precedente descoperirii bilei, au auzit mai multe explozii.

Sursa / Foto: Daily Mail

Un american a platit o amenda de parcare cu 60 de ani intarziere... FOTO! Vezi ursul polar simpatic, considerat noul Knut!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x