Antena Căutare

O biserică evanghelică din Suedia se alătură luptei împotriva terorismului. Va bombarda Statul Islamic cu Biblii, cu ajutorul dronelor militare

Nu este o glumă! O biserică Evanghelică din Suedia vrea să se alăture luptei împotriva Statului Islamic, într-un mod mai puțin întâlnit. În loc să arunce bombe cu ajutorul unei drone, va arunca Biblii peste zonele ocupate de gruparea teroristă, în Siria.

Nu este o glumă! O biserică Evanghelică din Suedia vrea să se alăture luptei împotriva Statului Islamic, într-un mod mai puțin întâlnit. În loc să arunce bombe cu ajutorul unei drone, va arunca Biblii peste zonele ocupate de gruparea teroristă, în Siria.

Reprezentanţii bisericii sunt de părere că astfel vor aduce aduce lumină și dragoste și, în acest fel, membrii grupării ar putea fi convinși să se convertească la creştinism. Tehnologia dronelor le-a fost prezentată enoriaşilor în iulie de către conducerea bisericii, Livets Ord.

Dar oare nu i-ar înfuria mai rău pe teroriști?!

Bibliile ar urma să fie aruncate în format electronic, potrivit unui anunţ publicat pe contul de Instagram al organizaţiei. Dispozitivele care includ cuvântul lui D-zeu sunt un fel de e-readere cu ecran de dimensiunile unei cutii de medicamente.Primul „bombardament” ar urma să fie facut peste câteva săptămâni.

Biserica Evanghelică a fost fondată în 1983, însă fondatorii săi au părăsit-o și s-au convertit la catolicism.

O bătrânică a ieșit pe stradă cu cea mai bizară pereche de ochelari din lume! Motivul te va emoționa!... Credincioșii s-au speriat când au văzut minunea! Statueta lui Iisus a deschis ochii chiar în timpul slujbei! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x