Antena Căutare

O boală TERIBILĂ afectează locuitorii unui sat! Li se TOPEȘTE PIELEA pur și simplu

O boală cumplită afectează unu din 40 dintre locuitorii unui sat din Brazilia.

O boală cumplită afectează unu din 40 dintre locuitorii unui sat din Brazilia.

Transmisă genetic, boala mutilează oamenii pe viață, iar pielea lor pare că se topește. Numită xeroderma pigmentosum, afecțiunea îi lovește pe cei cu o sensibilitate exagerată la soare, din păcate, meseria celor mai mulți dintre ei este de fermier, ceea ce presupune să stea ore întregi în soare.

Cel mai înfiorător caz este cel al lui Djalama Antonio Jardim, de 38 de ani, care suferă de această boală de la 9 ani şi a fost nevoit să treacă prin 50 de operaţii. Calvarul a pornit din cauză că ani de zile el a cultivat orez şi a stat cu vacile pe câmp, în soare. Acum e nevoit să poarte o pălărie mare şi o mască specială, ca acopere urmele lăsate de boala, el pierzându-şi nasul, buzele, obrajii şi un ochi.

Din păcate, ADN-ul din piele care este distrus de razele ultraviolete nu poate fi reparat de organism, ducând la apariţia pielii foarte subţiri, anormal pigmentate.


Sursa: Medical Daily

Îngheață sângele în tine! Uite cum arată PĂTUȚUL CONGELATOR cu ajutorul căruia îți păstrezi copilul MORT... VIDEO ȘOCANT! Un PĂIANJEN GIGANT se plimbă LIBER PE STRĂZI! Zeci de OAMENI au căzut VICTIME...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x