Antena Căutare

O britanica sustine ca a nascut tripleti pentru ca a inceput sa manance la fast food

O femeie din Marea Britanie, vegetariana de o viata, careia i se spusese ca nu va avea niciodata un copil, a nascut tripleti, dupa ce a inceput sa manance carne. Laura Dixon a inceput sa mearga regulat la un lant celebru de restaurante fast food si crede ca asa a reusit sa devina mama.

Femeia a incercat timp de 10 ani sa ramana insarcinata pe cale naturala. Nu a reusit, asa ca a recurs la un tratament de fertilizare in vitro, dar a suferit un avort spontan cand se pregatea sa devina mama.

Intr-un final, a ramas din nou insarcinata, dar medicii au avertizat-o ca riscul de a suferi un nou avort spontan sau de a naste prematur este foarte mare. Atunci, Laura Dixon a inceput sa manance carne, dupa ani de zile in care a fost vegetariana convinsa, relateaza Daily Mail. S-a gandit ca, astfel, va avea sanse mai mari sa aiba o sarcina sanatoasa datorita continutului ridicat de fier, vitamina B12 si proteine din carne.

In fiecare zi, a luat micul dejun la fast food, iar la celelalte mese consuma pui, bacon sau carnaciori. S-a ingrasat foarte mult din cauza noului regim, dar tot efortul a dat rezultate. A dus sarcina pana la capat si, spre surpriza tuturor, a nascut tripleti, doi baietei si o fetita.

Foto: healthforthewholeself.com

Este campioana, desi NU AUDE! Povestea lui Ashley Fiolek, tanara care iubeste motocross-ul... Avion cu motor, ia-ma si pe mine-n zbor: Un baietel de cinci ani, cel mai tanar pilot din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x