O casa din Saint Etienne a luat foc din senin

Pompierii care au stins incendiul nu au nicio explicatie pentru modul in care acesta s-a produs.

Strada Patroa din Saint Etienne, asezata pe dealul Montplasir era un loc unde nu se intampla nimic.

Saptamana trecuta insa linistea a fost perturbata de un incendiu izbucnit la una din case. La prima vedere nimic deosebit, numai ca respectivul imobil nu era locuit. Pompierii care s-au deplasat la fata locului pentru a stinge incendiul nu au avut nici ei o explicatie pentru cum s-a produs.

Si vecinii sunt uimiti, mai ales ca in urma cu doua luni, intr-o alta casa nelocuita a izbucnit din senin un alt incendiu: „Locuiesc in cartier de 47 de ani si nu pot sa-mi dau seama cum a ars aceasta casa, desi era goala. Acum doua luni un imobil de mai sus a luat si el foc din senin, pentru ca nici acolo nu locuia nimeni" a spus Jeanine, o localnica.

Foto: leprogres.fr

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri