Antena Căutare

O chelneriță a primit bacșișul în plic și nu l-a deschis până acasă! Când a văzut ce era a izbucnit în lacrimi!

Nota de plata a unor clienti i-a schimbat viata unei chelnerite.

O chelnerita din New Jersey a avut parte de o surpriza dupa ce a servit un cuplu, care a luat cina in localul unde ea lucreaza.

Brianna Siegel, in varsta de 21 de ani, a primit un plic din partea unor clienti, a caror cina a costat 20 de dolari. Singura rugaminte a cuplului a fost sa-l deschida atunci cand va ajunge acasa, titrează culturalbzi.ro.

Tanara a respectat indicatiile clientilor, insa cand l-a deschis a avut parte de o mare surpriza. Acolo erau „ascunsi” 1.200 de dolari si un bilet: „Bri, Dumnezeu are grija de tine. Asta nu este o coincidenta. Oricat de greu ar parea, Tatal este cu tine”.

Cat despre Brianna, aceasta a marturisit ca inca nu-i vine sa creada ceea ce i se intampla. „Sunt in continuare in stare de soc sa fiu sincera. Niciodata nu m-am gandit ca mi se va putea intampla asta”, noteaza DailyMail.

Dacă faci asta, încetează imediat! Gestul banal din cauza căruia o tânără s-a îmbolnăvit de cancer și a rămas fără un de... Pedeapsă DURĂ din cauza unui filmuleț “ofensator”! Un bărbat a fost arestat pentru că lua micul dejun cu o colegă de ser...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x