Antena Căutare

O colectie de obiecte de pe Titanic, scoasa la vanzare. Vezi ce suma impresionanta va plati cumparatorul!

O colectie de obiecte recuperate de pe epava vasului Titanic va fi scoasa la vanzare. Colectia din care fac parte portelanuri si tacamuri va fi vanduta cu un pret de 189 de milioane de dolari.

O colectie de obiecte de pe Titanic, scoasa la vanzare. Vezi ce suma impresionanta va plati cumparatorul!
| Hepta

Compania care detine drepturile de exploatare a obiectelor aflate la bordul Titanicului a decis sa scoata la vanzare o colectie de artefacte care valoreaza 189 de milioane de dolari. Printre acestea se numara vase din portelan, tacamuri din argint, hublouri si un fragment de 17 tone din carena vaporului.

Premier Exhibitions a vandut pana acum 5.500 de obiecte de pe epava descoperita in 1985. Acestea a su fost obtinute in urma a opt expeditii pe Titanic, incepand din 1987. Actiunile companiei au crescut cu 18% de cand s-a anuntat ca urmeaza o noua vanzare de obiecte de pe celebrul transatlantic.

Imaginatia nu are limite. Vezi cum a reusit un designer sa transforme o garsoniera in "casa viitorului"!... A facut 90 de operatii estetice si nu se opeste aici! Vezi cum arata Justin Jedlica, supranumit barbatul "Ken"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x