Antena Căutare

Biserica se CUTREMURĂ din temelii! O descoperire recentă schimbă TOTUL pentru creștini!

Biserica se cutremură din temelii după ce s-a făcut o descoperire uluitoare! Creștinii din întreaga lume au trăit un moment istoric atunci când un detaliu complet neașteptat a ieșit la iveală!

Biserica se cutremură din temelii după ce s-a făcut o descoperire uluitoare! Creștinii din întreaga lume au trăit un moment istoric atunci când un detaliu complet neașteptat a ieșit la iveală!

Oricât de incredibil ar părea, cei de la CIA au folosit resursele de care dispun și, cu ajutorul unor sateliți speciali, au studiat mai atent Muntele Ararat, acolo unde se presupune că a rămas arca lui Noe după Marele Potop.

Toată lumea știe de legenda din Biblie conform căreia Noe a construit o arcă imensă în care a adăpostit oameni și animale de Marele Potop.

Recent, oamenii de știință în colaborare cu cei de la CIA au descoperit ceea ce par a fi rămășițele corabiei!

Fișiere secrete ale CIA arată că numeroși spioni și membri ai Congresului american au încercat de-a lungul timpului să vâneze Arca lui Noe. Chiar dacă oficialii CIA nu au oferit detalii despre acest subiect există totuși dovezi că a existat și încă există un interes pentru acest subiect.

Pozele și capturile realizate prin intermediul satelitului au fost păstrate în dosare secrete, ce nu au fost declasificate.

Nu se știe exact cât de mult s-au preocupat cei de la CIA despre locația în care se află Ara lui Noe, dar jurnaliști din presa britanică și americană sunt de părere că există o investigație în acest sens.

Un explorator francez pe nume Fernand Navarra a dezvăluit ceea ce par fi rămășițele corabiei lui Noe. Totuși, cei de la CIA nu s-au grăbit să confirme autenticitatea descoperirii.

Femeia a vrut să vadă bebelușul la ecografie, dar a trăit un ȘOC uriaș! Ce a apărut în imagine... Dovadă de…iubire? O tânără și-a scos buricul și i l-a oferit în dar iubitului ei - FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x