Antena Căutare

O durea spatele și a mers de urgență la spital. Acolo a aflat că este însărcinată. După 4 ore a născut

O adolescentă din Yorkshire, Marea Britanie, nu a știut că este însărcinată până când a ajuns la spital din cauza unor dureri de spate. Acolo, medicii au descoperit că este în tarvaliu și după câteva ore fata de 19 ani a născut.

O adolescentă din Yorkshire, Marea Britanie, nu a știut că este însărcinată până când a ajuns la spital din cauza unor dureri de spate. Acolo, medicii au descoperit că este în travaliu și după câteva ore fata de 19 ani a născut.

Connie Whitton s-a străduit tmp de luni de zile să slăbească. A mers la sală, a ținut dietă până când a ajuns la greutatea dorită, apoi, inexplicabil, a început să se îngrașe.

Se plângea constant de dureri de spate, până când nu a mai putut suporta și a mers la spital. Acolo medicii i-au dat o veste șocantă: era în travaliu și peste câteva ore avea să aducă pe lume un bebeluș.

Connie a consumat alcool pe perioada sarcinii, a mers la sală și nu a avut niciun fel de simptom specific sarcinii.

Ea și iubitul ei își doreau un copil, iar acum sunt extrem de fericiți, cu toate că au fost luați ărin surprindere de venirea pe lume a băiețelului pe care l-au botezat Seth.

Sursa: Daily Mail

VIDEO / O adevărată lecție de viață pentru oameni! Imagini impresionante cu un viţel care are doar două picioare, dar nu... Tu l-ai rezolvat? Surprinde-ți prietenii cu un TEST de inteligenţă amuzant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x