Antena Căutare

O fabrică din Florida a lansat cutii de bere cu fotografii ale unor câini ce pot fi adoptaţi

O fabrică din Florida a lansat cutii de bere pe care au fost imprimate fotografii ale unor câini ce pot fi adoptaţi, potrivit CNN.

Motorworks Brewing, din oraşul Bradenton, a lansat cele patru tipuri de cutii de bere, cu imagini în care apar patru câini diferiţi şi poveştile lor, în seria Adoptable Dog Cruiser Kölsch pentru o cauză nobilă.

„Există alte sute de câini în adăpost care aşteaptă să găsească un cămin şi acesta este scopul. Nu doar ca cei patru câini să fie adoptaţi, este vorba despre conştientizare şi strângere de fonduri, în general”, a spus un reprezentant al Motorworks Brewing.

Veniturile obţinute din vânzarea acestor cutii de bere vor merge către adăpostul din Manatee care vrea să construiască un nou complex. Doi dintre cei patru câini au fost adoptaţi încă din ziua lansării cutiilor.

„Este un mod de a aduce alături oameni buni de bere bună, animale bune şi băieţi buni”, a mai spus Elwonger. „Răspunsul primit în urma acestui proiect a fost copleşitor. Am primit nenumărate apeluri telefonice şi mesaje”.

Cutiile sunt disponibile în variante de 4, pentru 9 dolari, şi de 24, pentru 40 de dolari.

Sursa : news.ro

VIDEO - Ți se face pielea de găină! Cercetătorii au reuşit să reproducă sunetul vocii unui preot din Egiptul Antic, mumi... Testul ADN a schimbat viața unor gemene, după 46 de ani. Deși arată la fel, femeile au realizat că nu sunt chiar surori...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x