Antena Căutare

O familie a auzit zi de zi un sunet venind din perete! După 13 ani misterul a fost elucidat pentru toată lumea!

Timp de 13 ani, un cuplu a auzit zi de zi, la aceeași oră, cum o alarmă misterioasă pornește în casă. Explicația a devenit virală în toată lumea!

Timp de 13 ani, un cuplu a auzit zi de zi, la aceeași oră, cum o alarmă misterioasă pornește în casă. Explicația a devenit virală în toată lumea!

Este povestea bizară a Sylviei și a lui Jerry Lynn, un cuplu care a auzit ticăitul alarmei de ceas timp de 13 ani.

Seară de seară la ora 19:50, alarma începea și se oprea singură, auzindu-se de undeva din pereți. Oamenii n-au simțit nevoia să renunțe la misteriosul obiect, așa că au trăit 13 ani cu alarma zilnică.

Motivul? Era un bun subiect de conversație pentru clipele când aveau musafiri. Stăpânul casei începea atunci să spună cum într-o zi s-a folosit de un ceas băgat cu ajutorul unui cablu prin perete pentru a-și da seama unde este locul potrivit pentru a da o gaură, doar că a scăpat obiectul și de atunci se aude alarma zi de zi.

Un bărbat și-a cumpărat un tanc de pe internet, dar ceea ce a descoperit înăuntru este de-a dreptul fabulos!

Uimitor e faptul că bateria a ținut totuși 13 ani!

Totuși, abia după atâta amar de timp a venit o echipă specializată în repararea aparatelor de aer condiționat și ceasul a fost scos din perete, fiind păstrat totuși la loc de cinste!

Reciclează deşeurile într-un mod mai…diferit! Un producător face îngheţată din deşeuri alimentare şi are un real succes... SELFIE-uri făcute cu doar câteva clipe înainte de moarte! De la accidente de maşină, până la căderea în gol de la înălţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x