Antena Căutare

O fantomă a dat-o afară din casă! „Se țină după mine. Este o hoață și are un obicei enervant în timpul nopții”. Foto

O bătrână în vârstă de 83 de ani susține că este bântuită de fantoma unei femei care a murit în locuința ei, înainte ca ea să se mute în această casă, în urmă cu șapte ani.

O bătrână în vârstă de 83 de ani susține că este bântuită de fantoma unei femei care a murit în locuința ei, înainte ca ea să se mute în această casă, în urmă cu șapte ani.

Bătrâna, Emily Sparks, și-a părăsit locuința, timp de două zile, cazându-se la un hotel. Însă, soluția nu a fost eficientă, deoarece fantoma a urmat-o.

Emily Sparks susține că fantoma îi fură din bunuri și are un obicei enervant în timpul nopții – folosește toaleta și o trage de păr, în timp ce ea doarme.

„Am cheltuit aproape 100 de lire sterline ca să scap de dea timp de două nopți, dar m-a urmărit. Este atrasă de energia mea. Nu mă sperie. Voi rămâne în această casă, deoarece dacă îi va face față cineva, aceea sunt eu”, a spus bătrâna „bântuită”.

Emily Sparks a spus că a apelat și la un preot pentru a o scăpa de fantomă. Însă, fantoma a rămas. „Sper că voi găsi pe cineva să mă ajute”, a spus ea.

Fenomen meteo bizar! În câteva secunde, un orășel este înghițit de o furtună puternică - VIDEO spectaculos... Vorbele rostite de Carmen Harra îi sperie pe români: „Niciodată, în ultimii 10 ani, nu s-a întâmplat asta”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x