Antena Căutare

O fată de 13 ani şi-a făcut un selfie pe care i l-a trimis mamei. Femeia a rămas înmărmurită când a văzut imaginea. Ce detaliu a omis tânăra

Selfie-ul realizat de o fetiţă de 13 ani a ajuns subiect de dezbatere pe reţelele de socializare. Ce apare în fotografie?!


Selfie-ul realizat de o fetiţă de 13 ani a ajuns subiect de dezbatere pe reţelele de socializare. Ce apare în fotografie?!

Ceea ce pare a fi o iluzie optică a fost interpretat de Melissa Kurtz, în vârstă de 48 de ani, şi de fiica ei Harper, de 13 ani, ca fiind un mesaj divin. Aceasta îşi conducea fiica la şcoală când tânăra a început să-şi facă singura poze cu telefonul în maşină, fără a avea pusă centura de siguranţă.

Mama ei este convinsă că într-unul din selfie-uri, în spatele fiicei sale, pe banchetă, apare chipul unui băiat.

Selfie-ul s-a viralizat şi a devenit repede subiect de dezabatere pe reţelele de socializare unde imaginea este comparată cu o altă poză a unui bărbat din Marea Britanie care susţine că o apariţie ciudată a fost surprinsă de soţia sa în parbrizul unui autocar.

Din 28 noiembrie „Vezi ce trăiești”! Antena 1 pregătește relansarea Observatorului cu un studio unic în România... Fenomen paranormal în România! Curcubee în formă de cerc și piramide misterioase apărute din senin! Explicația îți va da...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x